Visa vem ni är med unikt tryck

Oavsett vad man jobbar som så uttrycker man sig med otroligt mycket mer än med bara sina ord. Allt från kläder till musikval och prylar reflekterar idag vilka vi är som personer. Här kommer därför tips på hur du medvetet kan uttrycka dig genom tryck och design.

offsetmaskin

Kalender

Vi har tidigare skrivit om hur viktigt det är att organiserad och länkade även då till hemsidan Kalenderkungen.se. Denna gången tar vi upp dem än en gång på grund av att de håller på att lansera en tjänst där vem som helst får möjligheten att designa sin egna personliga almanacka. Man kan alltså själv ladda upp en bild och låta den visas på fram och baksidan på kalendern. Det finns även speciella versioner i anteckningsboksversion eller för till exempel lärare. 

Visit och korrespondenskort

Om man vill presentera sig väl både privat och professionellt så finns det få saker som har sådan kraft som väldesignade visit och korrespondenskort. Visitkort är något som alla idag redan känner till även om det kanske inte riktigt är lika vanligt idag.

Något som mer eller mindre har försvunnit från det publika medvetandet men fortfarande kan ha stor effekt är korrespondenskorten. Dessa är kort, som oftast är förtryckta med avsändarens namn och adress för att sedan snabbt och enkelt kunna skicka fina handskrivna meddelanden. Dessa är oftast i storlek A6 så att det utan att vikas direkt kan skickas i ett vanligt C6 kuvert.

Exempel på riktigt lyxiga korresponsenskort kan du hitta här.

 

This entry was posted in Tips.