Ta hjälp av andra

Har man funderat på att starta eget kan det vara så att man behöver hjälp från någon annan. De flesta vet att hur man än gärna vill så kan man inte fixa allt. Då är hjälp utifrån ovärderlig.

Ge 100%

Almi är en bra hjälp för dig som tänker starta företag oavsett hur det ser ut just för dig. Det kan vara så att du bär på en idé som du vill få utvärderad eller du kanske redan driver ett företag som du vill utveckla. Ta då kontakt med Almi i ditt län och se vad dom kan hjälpa dig med.

Att skaffa sig en mentor som varit med tidigare och vet fallgropar och som kan tipsa om saker som man inte själv har erfarenhet av kan vara en investering som du snabbt kan få tillbaka. Framförallt så kan din mentor hjälpa dig att inte begå misstag som denne redan gjort. Att lyssna på goda råd och kunna utifrån detta fatta kloka och viktiga beslut gör förhoppningsvis din företagsstart smidigare.

Man får vara beredd på att ge 100% om inte mer den första tiden. Att bygga ett företag från grunden är mycket beroende på din egen insats och hur du förvaltar och bygger ditt företag.